Elektrifisering av tunge transporter

Elektrifisering av din logistikk behov er fremtiden. I tillegg signaliserer det din bedrifts fokus og engasjement for et grønt skifte. Vattenfall hjelper deg med omstillingen til fossilfrie transportløsninger.

Vurderer du å elektrifisere de tyngre bilene dine?

Vattenfall tilbyr funksjonelle løsninger for etablering av ladeinfrastruktur og annen elektrisk infrastruktur som er nødvendig for å muliggjøre omlegging til elektrifisert transport. Det betyr alt fra ladestasjoner, tilhørende elektrisk infrastruktur samt batteri og drivlinje i elbilen. Med våre løsninger tar vi et overordnet økonomisk, funksjonelt og elektrisk sikkerhetsansvar for anlegget, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Elektrifisering av veitransport

Vi kan hjelpe deg med omstillingen til en fossil fri hverdag. Med Power-as-a-Service tar vi helhetsansvaret og gir deg en trygg og sikker drift av dine elektriske kjøretøy og tilhørende infrastruktur.

 

Vattenfall tilbyr en komplett end-til-end-tjeneste for flåteoperatører som ønsker å bytte til elektriske kjøretøy. Vi tilbyr ladeinfrastruktur for elbiler, lastebiler, busser og andre tyngre kjøretøy.

Elektrifisering av sjøtransport

En omstilling av sjøfarten behøves for å redusere utslippene av blant annet CO2 og NOX-partikler. Spesielt relevant er dette i fjorder på Unescos verneliste men også andre fjorder og i byområder. Vattenfall kan hjelpe til med helheten, både relatert til nødvendig infrastruktur på land men også for fossilfri framdrift i sjøtransport.

 

Havneoperasjoner kan i dag til en stor grad opereres karbon-nøytralt. Ferger og annen nasjonal marin aktivitet er på full fart inn i elektrifiseringen og ulike andre former med basis i hydrogen som energibærer. Vi hjelper gjerne til med å investere i relaterte komponenter samt å kjøpe ut eksisterende utstyr slik at man får frigjort kapital til egen kjernevirksomhet.

Elektrifiser transporten din i fire trinn

Trenger hjelp?

Vil du vite mer om hva vi kan tilby deg? Kontakt oss!

Karstein Hilsen

Karstein Hilsen

Business developer

+47-41-428770

Ta et møte med oss!

Håndtering av personopplysninger Vattenfall beskytter og respekterer din integritet. Dine opplysninger brukes til å ta kontakt med deg og for å kunne sende deg ytterligere informasjon i fremtiden som kan være relevant for deg. Dine opplysninger blir ikke gitt videre til tredjepart, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Les vår policy for personopplysninger for mer informasjon om personopplysninger hos Vattenfall. Vennligst godkjenn at vi håndterer dine personopplysninger.

* Obligatoriske felt

Les mer om elektrifisert transport

Derfor elektrifiseres tungtransporten raskere

En usentimental logistikkbransje, en velutviklet batteri- og ladeteknologi og økonomiske fordeler. Det er noen faktorer som kan gjøre at omstillingen til elektrisitet går raskere for tungtransport enn den har gjort for personbiler.
 

Elektrisk drift for innenlandsflyvninger

Innenlandsflyvninger på opptil 40 mil vil egne seg for elektriske fly i nær fremtid.  
– Energieffektiviteten, hvor mye energi som må til for å transportere et menneske eller en viss last, er veldig god for fly, sier Mauritz Andersson ved Uppsala universitet.