Ladeinfrastruktur for transporter, med Power-as-a-service

Ved å ha en plan for installasjon, drift og vedlikehold av bedriftens ladeinfrastruktur skapes trygghet og kontinuitet, og dere kan fokusere på kjernevirksomheten. Med Power-as-a-Service reduseres behovet for store investeringer og intern spesialkompetanse for elektrisk installasjon.

Elektrifisering av lastebiler

I dette White Paper går vi igjennom hvordan en pålitelig ladeinfrastruktur for tyngre transport kan fungere. Vi beskriver hva som er bra å tenke på for å sikre at din ladeinfrastruktur er skreddersydd etter dine behov, er skalerbar og oppfyller de krav du har i din bedrift. Vi gir også en oversikt over hvordan prosessen med å bytte til fossilfrie kjøretøy fungerer og hvilke alternativer som finnes for å eie og drifte en ladeinfrastruktur for disse. I tillegg får du et innblikk i Instabox sitt samarbeid med Vattenfall gjennom vår tjeneste Power-as-a-Service.

Last ned White Paper

Håndtering av personopplysninger Vattenfall beskytter og respekterer din integritet. Dine opplysninger brukes til å ta kontakt med deg og for å kunne sende deg ytterligere informasjon i fremtiden som kan være relevant for deg. Dine opplysninger blir ikke gitt videre til tredjepart, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Les vår policy for personopplysninger for mer informasjon om personopplysninger hos Vattenfall. Vennligst godkjenn at vi håndterer dine personopplysninger.

* Obligatoriske felt