Strømavtaler for bedrifter

Vi tilbyr strømavtaler for bedrifter med et forbruk på 10 GWh/år og mer. Velg Vattenfall som samarbeidspartner, så utarbeider vi en avtale for strøm som passer for din bedrift.

Portefølje MW

Hvis du ønsker en strømavtale som er sterkt knyttet til strømmarkedet, kan Portefølje MW være det riktige valget for din bedrift. Med Portefølje MW kan du sikre prisen for forbruket ditt per måned, kvartal eller år, og du prissikrer produkter som er notert på NASDAQ.

EPD-merket strøm

Med EPD-merket strøm får man som bedriftskunde informasjon om elektrisitetens utslipp av drivhusgasser samt garanti for at elektrisiteten kommer fra den valgte fornybare energikilden. En EPD (Environmental Product Declaration) er en miljøvaredeklarasjon, som for det meste er basert på en livsløpsanalyse. I motsetning til en ren livsløpsanalyse stiller EPD tydelige krav til gjennomsiktighet og verifisering.

Klimanøytral strøm

Tross energieffektivisering og bruk av fornybar elektrisitet, kan visse utslipp ikke fjernes fullstendig hvis vi ser på hele elektrisitetens livssyklus – fra bygging til drift og til slutt avvikling av produksjonsanlegg. Når vi klimakompenserer ditt strømforbruk, tar vi utgangspunkt i våre EPD-sertifiserte miljøverdier for den valgte produksjonstypen. Det betyr at de utslippene vi kompenserer for omfatter hele elektrisitetens livssyklus og alle drivhusgasser, ikke bare CO2.

Trenger du hjelp?

Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne riktig strømavtale for din bedrift. Klikk her, så kontakter vi deg.